Example text

Meänkieli

Met olema menossa kothiin, meän koti on fiini. Mie tänhään unohin syyä mun fruukostin ja häyn mennä kothiin ko tuli niin suuri nälkä. Fruukostina mie halvaan syyä äpylin kansa leipää ko son hyää ruokaa. Mie oon menossa kothiin byssilä ko vaa sillä mie pääsen nopheesti kothiin ja se tullee ny, hyästi sitte ja nähhään pia.

Kven

Met olema menossa kothiin, meiđän koti oon soma. Mie tääpänä unohđin syöđä mun fruukostin ja häyđyn mennä kothiin ko tuli niin suuri nälkä. Fruukostina mie tahđon syöđä äpylin kansa leippää ko se oon hyvvää ruokaa. Mie oon menossa kothiin pyssilä ko tyhä sillä mie pääsen noppeesti kothiin ja se tullee nyt, hyvästi sitte ja nähđhään hiljemin. 

Finnish

Me olemme menossa kotiin, meidän koti on hieno. Minä tänään unohdin syödä minun aamupalani ja täytyy mennä kotiin kun tuli niin suuri nälkä. Aamupalana minä tahdon syödä omenan kanssa leipää koska se on hyvää ruokaa. Minä olen menossa kotiin bussilla koska vain sillä minä pääsen nopeasti kotiin ja se tulee nyt, hyvästi sitten ja nähdään pian.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita